Over Karin

Mijn naam is Karin Copini, geboren in 1969 in Aalsmeer in een juweliersfamilie. Mijn overgrootvader was juwelier, mijn opa begon in 1927 in Aalsmeer een juweliers- en horlogemakerwinkel en zijn 4 zonen zijn ook het vak juwelier/horlogemaker/goudsmid ingerold.

Een van die zonen is mijn vader en ik zet de traditie voort door op mijn beurt weer in zijn voetsporen te treden als goudsmid en diamantzetter.

Atelier

In mijn atelier maak ik o.a. sieraden in goud en zilver naar eigen ontwerp, voer alle voorkomende reparaties uit en zet edelstenen. Wat ook steeds vaker voorkomt is dat klanten bestaande sieraden die al jaren in de kast liggen, willen laten veranderen zodat ze deze weer vaker gaan dragen. Of stukken die men heeft geërfd, worden aan eigen smaak aangepast en krijgen zo weer een nieuw leven.

Onder het kopje ‘Portfolio’ staan voorbeelden van dit soort werk ter inspiratie.

Ik werk zowel voor particulieren als bedrijven. Bij bedrijven gaat het veelal om juwelierszaken waarvoor ik repareer en nieuw werk maak. Daarnaast heb ik ook voor diverse bedrijven hun logo’s in sieraden verwerkt of speciale voorwerpen in goud en zilver gemaakt voor bijzondere gelegenheden.

Een idee voor u? Ik bespreek graag de mogelijkheden!